GHID DE CUMPARATURI

Cum cumpar?

 Comanda minima este de:
 - 30 lei
fara transport pentru livrare cu Posta Romana
 - 70 lei
fara transport pentru livrare cu curier rapid.


 - Alegeti produsul dorit si dati clik pe butonul "Adaugare in cos",apoi urmati pasii care va sunt indicati pana la finalizarea comenzii

  -  Datele  de livrare  se introduc doar prima data, la crearea contului si apoi veti avea:
    - propriul cont cu  datele de contact(cu una sau mai multe adrese de livrare), istoricul cumparaturilor
    - posibilitatea de abonare newsletter
 
 -  Dupa finalizarea comenzii veti primi un mesaj pe e-mail cu datele comenzii dumneavoastra.Va rugam sa verificati e-mailul atat in Inbox cat si in Spam.

     Avand in vedere ca majoritatea costumelor se afla pe stoc doar intr-o singura marime/bucata, exista probabilitatea ca acelasi costum sa fie comandat de mai multe persoane in acelasi timp. Daca 2 sau mai multe persoane comanda in acelasi moment aceleasi produse si nu este pe stoc mai mult de o bucata, produsul se rezerva la persoana care finalizeaza primul comanda.


    Toate detaliile, descrierile si preturile sunt corecte la momentul postarii lor. Avand in vedere ca majoritatea costumelor sunt second hand, pentru a exprima starea lor folosesc 3 caracteristici:

- stare ca nou – sunt costume in ambalaje orginale, la care se poate spune ca le lipseste eticheta dar nu exista garantia ca nu a fost purtat sau cel putin probat

- stare foarte buna/excelenta - costume de foarte buna calitate, care nu au urme de uzura

- stare buna - costume la care se observa ca au fost purtate, au cateva fire trase sau mici imperfectiuni, dar care nu au defecte sau uzura pronuntata.

- stare de joaca – au defecte sau urme de uzura izolate pe anumite zone, descrise in amanunt in continuare (fire trase, gauri, descusaturi, etc.).

Culorile produselor de pe site-ul nostru pot avea mici diferente fata de culoarea originala a produselor.

 

Livrarea  se face prin:

    1. Colet cu ramburs prin Posta Romana  - cost transport 15 lei pentru coletele cu greutatea pana la 1 kg.
Coletul va fi expediat la 1 zi lucratoare de la confirmarea comenzii, iar acesta va ajunge la oficiul postal corespunzator adresei dumneavoastra in cca.3 zile lucratoare.
Veti fi instiintat de sosirea coletului printr-un aviz,de aceea va rugam sa verificati cutia postala,iar daca in termen de 3-4 zile de la plasarea comenzii nu ati primit nici o instiintare,va recomandam sa mergeti direct la oficiul postal respectiv pentru ridicarea coletului(cu C.I.)


 !  Pentru plata produselor in avans, in cont la Banca Transilvania, transportul cu Posta Romana este gratuit (colet normal fara ramburs).

   2.Colet cu ramburs prin curier rapid   - transportul se plateste de catre destinatar si difera in functie de localitatea acestuia.
 
   Curierat rapid cu livrare in 24-48 h de la confirmarea comenzii direct la adresa, va rog sa fiti la adresa de livrare in ziua in care ajunge coletul.

  
Eventualele colete primite de dvs ale caror ambalaje care sunt deteriorate/rupte, nu sunt raspunderea noastra, ci a transportatorului si va rugam sa ne aduceti la cunostinta acest gen de evenimente.


!! Va rog raspundeti la emailul primit pentru confirmarea comenzii si alegerea modalitatii de livrare.
Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea comenzii.
In cazul in care, in termen de 5 zile lucratoare de la procesarea comenzii nu avem confirmarea acesteia, comanda este anulata.

Multumesc.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one